Univers Murakami. Història inquietant i surrealista, entre personatges inclassificables, molt ben trenada.
La nit i una colla de solitaris. Una mirada saltarina sobre els seus somnis, ppors i inquietuds. Tot amanit amb música de jazz. Només he trobat a faltar una mica de boira o pluja pixanera per tal que la nit sigués perfecta per somiar.
un agran i agradable sorpresa. Al principi pots arribar a pensar que es un llibre que queda encasellat en l'estil Murakami, però de cop fa un gir inesperat i els seus personatges t'atrapen en la seva trama.
Un llibre ame i fàcil de llegir que els amans d'aquest autor no es poden perdre
Si algú em demanés que definís o describís aquest llibre, la veritat, és que em seria molt difícil.
After Dark és una barreja, per a mi estranya, del món real i una espècie de món de somni (o més aviat de malson), i l'autor ens ensenya aquests dos mons mentre transcorre la mai tranquil·la nit de Tòkio.
En aquest llibre els personatges están realcionats entre sí, i no hi ha un únic succés principal, sino dos.
Per una banda Mari, que pretenia passar-se la nit llegint en un bar, es troba amb un noi, Takahashi, que va conèixer fa molt de temps. Aquest s'interessa per la germana gran de Mari, l'atractiva Eri, que dorm en un son estrany a casa seva, massa tranquil, massa perfecte.
Mari, arran d'haver-se trobat amb el noi, harà d'ajudar a les treballadores d'un hotel per a amants, on hi ha una prostituta xinesa que no entén el japonés, la qual ha sigut maltractada per un client i l'ha abandonada.
Murakami ens ensenya que, quan comença la nit, comença un nou món, un món que s'acaba quan surt el sol, i llavors les nostres pors desapareixen.
La manera com escriu Haruki Murakami és diferent, mai m'havia trobat amb un escriptor que presentés cadascun dels escenaris de l'història com si fos una pel·lícula, explicant-los tots els detalls.
Sincerament, no estic segura d'haver-lo entés del tot aquest llibre, però tot i així, puc dir amb seguretat que m'ha agradat ^_____^