Berlusconi – italienaren by Kristina Kappelin
Berlusconi – italienaren by Kristina Kappelin

Berlusconi – italienaren

by Kristina Kappelin
(*)(*)(*)( )( )(3)
0Reviews0Quotations0Notes
Description
Hur kan italienarna välja Silvio Berlusconi till sin ledare? Det är en fråga som många svenskar ställer sig. Berlusconi är politikern som den europeiska intelligentian älskar att hata. Han är samtidigt en av italiensk efterkrigstids mest omtyckta och framträdande politiker.

Berlusconi - italienaren är en informativ och underhållande bok som beskriver fenomenet och människan Berlusconi mot bakgrund av det komplexa italienska samhället. Genom sina mångåriga erfarenheter och kunskaper som korrespondent i Italien, ger här Kristina Kappelin en nyanserad och personlig analys av Silvio Berlusconi och hans italienska samtid. Bilden som framträder är mångfasetterad, överraskande och rolig, men också skrämmande.

Kristina Kappelin är journalist och författare. Från sin hemstad Rom, rapporterar hon om allt från Vatikanen till italiensk fotboll för bland andra Sverige Television, Dagens Industri, Aftonbladet och Sydsvenska Dagbladet. Hon betraktas i dag som en av Sveriges främsta experter på italienskt samhällsliv.

Community Stats

Have it in their library

0

Are reading it right now

0

Are willing to exchange it

About this Edition

Language

Swedish

Publisher

Publish Date

Nov 1, 2010

Format

Hardcover

Number of Pages

259

ISBN

9173372684

ISBN-13

9789173372688