“Ognuno vede il proprio peccato in Dorian Gray”, scrisse Oscar Wilde. Il perno attorno cui ruota uno dei più celebri romanzi di sempre è proprio il peccato: apparentemente trattato in ottica sfrontatamente amorale da un sedicente profeta del neo paganesimo, in realtà aderente alla visione cattolica che lo intride di un forte senso di separazione e di perdita e culminante, al termine di un climax ascendente che si snoda lungo tutte le pagine, nel tragico finale. Separazione, appunto.
Qui il resto della nostra recensione: https://salteditions.wordpress.com/2014/03/07/quante-bella-giovinezza/
...ContinuaUna curiosa història on dins el text pots passar de la profunditat filosòfica d'una frase a la banalitat d'un altra, amb una naturalitat que no he vist mai repetida excepte en els escrits d'Oscar Wilde.
Per als no convençuts amb aquesta obra: la relectura millor que la primera lectura, només cal deixar passar un temps prudencial entre la primera i la segona vegada.
Em va costar entendre'l perquè és amb anglès. Però un cop consultant el diccionari ho vaig poguer entendre-ho tot. Està molt bé perque és molt interesant. M'ha encantat. 100% recomanable! jeje