Stephen W. Hawking, hereu de la càtedra de Newton a la Universitat de Cambridge i considerat el més gran geni del segle XX després d'Einstein, ja és una llegenda, no sols per la seva brillant contribució a la física teòrica sinó també pel seu coratge davant una malaltia terrible que des de fa 40 anys ha anat destruint el seu cos, confinant-lo en una cadira de rodes i privant-lo de la capacitat de parlar. Però el seu cervell, indemne, no ha parat d'escorcollar el sentit de 1'univers: per què és així, per què existeix. En aquest llibre impressionant, que ha estat reconegut com una contribució fonamental al pensament científic i a l'entera cultura universal, Hawking ens explica amb una senzillesa admirable les lleis que revelen la complexa dansa geomètrica creadora del món i de la vida.
...ContinuaJa el vaig intentar llegir un cop i el recordava més entenedor!!. Massa cops he hagut d'anar dient amén a la lectura. Tot i que copses la idea del que explica, l'ús extensiu de conceptes acabats d'explicar (i per tant massa febles) fa que al final no hagui absorbit tot el que m'hagués agradat.
...ContinuaUn llibre divulgatiu excepcional. Encara que el que s'exposa pot haver quedat en alguns casos antiquat, i en aquest sentit pot ressultar més interessant la versió actualitzada "Brevíssima història del temps", resulta molt interessant com a base.