Vés i aposta un sentinella by Harper Lee
Vés i aposta un sentinella by Harper Lee

Vés i aposta un sentinella

by Harper Lee
(*)(*)(*)(*)( )(863)
164Reviews30Quotations3Notes
Description
Ens trobem davant d’un dels grans esdeveniments literaris dels darrers temps: la publicació de la primera novel·la de Harper Lee, Vés i aposta un sentinella, gràcies a l’extraordinària troballa recent del manuscrit.
A mitjan anys cinquanta, la jove Jean Louise Finch, «Scout», que viu a Nova York, torna com cada estiu a la casa familiar de Maycomb per visitar el seu pare, Atticus, un advocat d’edat avançada. En aquest tranquil llogaret d’Alabama on va passar la infantesa, Scout ha d’afrontar una sèrie de qüestions personals, socials i polítiques que involucren el poble sencer i que fins i tot fan que posi en dubte la relació amb el seu pare.

Una història commovedora, divertida i convincent en què tot un seguit de personatges únics –alguns dels més entranyables de Matar un rossinyol– viuen i s’adapten als canvis i fets turbulents que van transformar els Estats Units a mitjan segle XX i que, alhora, ofereix una perspectiva nova i fascinant sobre un clàssic. En definitiva, una novel·la magnífca.

Community Stats

Have it in their library

Are reading it right now

0

Are willing to exchange it

About this Edition

Language

Catalan

Publisher

Publication Date

Jul 15, 2015

Format

Hardcover

Number of Pages

304

ISBN

8429774599

ISBN-13

9788429774597